follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Securitate in munca » Judetul GALATI
  home     Securitate in munca   Judetul GALATI

Arme vanatoare Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru securitate in munca completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
securitate munca bucuresti, securitate munca galati, securitate in munca (Galati, GALATI)
Societatea SSM ANA CONSTRUCT S.R.L, ofera consultanta de specialitate si servicii in domeniul securitatii muncii, fiind abilitata conf. art. 47÷51 din HG. 1425/2006, modificata prin HG 955/2010. Echipa noastra este formată din oameni specializati, ce corespund cerintelor minime de pregatire în domeniul securitatii si sanatatii in munca, fiind constituiti intr-un serviciu extern de prevenire si protectie. In prezent activitatea societatii se desfasoara pe raza..
0729 *** ***Click aici!
securitate in munca, securitate in munca galati (Galati, GALATI)
Societatea dispune de specialisti pentru identificarea si evaluarea riscurilor de accidentare pe post de lucru. intocmeste planuri de prevenire si protectie, instructiuni proprii de protectia muncii, tematici pentru instruire, plan de actiune in caz de pericol grav si iminent, decizii ale angajatorului, necesar de echipament, consultanta privind fisele de post, regulament intern, fisa obiectivului, documentatie de instruire pe linia apararii impotriva incendiului, dispozitii..
0723 *** ***Click aici!
securitate in munca (Galati, GALATI)
Serviciu extern ssm si psi abilitat ITM GALATI. Suntem o societate cu capital integral romanesc inffintata cu scopul de a acorda consultanta societatilor comerciale din Romania pe domeniile privind calitatea, situatiile de mediu, securitatea si sanatatea in munca si situatiile de urgenta in special pe zonele Braila si Galati. Ne place sa lucram in echipa iar colectivul este format din personal cu experienta,..
0732 *** ***Click aici!
securitate in munca (GALATI, GALATI)
Suntem o companie cu capital privat, cu experienta in securitate si sanatate in munca si evaluarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala, am luat fiinta argumentati de faptul ca educatia si experienta in implementarea si dezvoltarea managementului sanatos reprezinta o etapa importanta in orice domeniu...
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie